we all carry these things inside that no one else can see
they hold us down like anchors they drown us out at sea

9. tammikuuta 2017

Lemppareista lempparein: Maapähkinävoi-browine!

Viimeisin herkku, mihin on tullut sorruttua. Tämä resepti on syksyn aikana hyväksi todettu (useampaan kertaan) eikä ole kertaakaan pettänyt. Aivan älyttömän makea, mutta viepähän mennessään makeanhimon!
P1250852
Tarvitset maapähkinävoi-browniehin:
P1250855
1. Laita uuni 175 asteeseen
2. Mittaa voi kattilaan ja sulata varoen

3. Nosta kattila liedeltä, paloittele suklaa ja sulata sekaan
P1250861
4. Sekoita joukkoon kuivat aineet
P1250872
5. Kun seos on tarpeeksi haaleaa, sekoita joukkoon kananmunat
P1250874
6. Kaada taikina vuorattuun uunivuokaan (noin 32cm x 25cm)
P1250881
7. Sekoita maapähkinävoi ja sokeri keskenään. Kaada taikinan päälle juoviksi ja vedä veitsellä marmorikuvioita edestakaisin
P1250909 P1250912
8. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownie saa jäädä meheväksi
P1250920

Nams! Jäähdytä ennen nauttimista. Brownie maistuu niin kahvin, maidon kuin marjojen ja jäätelön kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

make me smile!♥